Η Ιστορία μας

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με μεγάλη εμπειρία στο ξύλο και τις κατασκευές. Ξεκινήσαμε το 1958, ως ξυλουργείο με δημιουργό τον πατέρα μας Γεώργιο Μακρυγιάννη.

Το 1996, με την πείρα και την αγάπη του για το ξύλο, ιδρύθηκε το κατάστημα λιανικής στην Κορώπη Μηλεών. Με μεράκι και πολύ δουλειά, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία επιχείρηση που παρέχει βοήθεια και δίνει λύσεις, σε κάθε κατασκευή και ανακαίνιση.

Από το 2004, έχει αναλάβει επάξια ο υιός, Θωμάς Μακρυγιάννης και σήμερα υπερήφανα δηλώνουμε ότι στο κατάστημα μας, υπάρχει μία πλήρη γκάμα χρωμάτων, εργαλείων και ξυλεία ελάτης και καστανιάς.

Το 2020 η επιχείρηση μας επεκτείνεται με ένα νέο υποκατάστημα στην Αργαλαστή Πηλίου. Σύγχρονη έκθεση ξυλείας, πατωμάτων και μία πλήρη γκάμα, με έπιπλα και διακόσμηση κήπου.

Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει η δυνατότητα κοπής και επεξεργασίας του ξύλου καθώς και η μεταφορά των υλικών στον χώρο σας, με δικά μας μεταφορικά μέσα.

Εταιρία

Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρου του ξύλου, 60 και πλέον χρόνων, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε , ξυλεία στέγης Ευρώπης (ελάτης και πεύκης), ξυλεία καστανιάς Αγίου Όρους, επενδύσεις και  οικοδομική-βιομηχανική ξυλεία. Επιπλέον στο τεχνικό μας πολυκατάστημα θα μπορέσετε να βρείτε προϊόντα για οτιδήποτε αφορά την οικία σας ή την επιχείρηση σας.

Εγκαταστάσεις

Τα προϊόντα της επιχείρησης μας, θα τα βρείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας  στην Κορώπη Μηλεών και στην Αργαλαστή Πηλίου. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να δουν τα προϊόντα από κοντά και να τους δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές.